Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі активісти створюють Стіну кохання


Запорізькі активісти власними силами створюють новий арт-об’єкт у місті – Стіну кохання. На спеціально підготовлену панель будівлі Кіноконцертного залу імені Довженка площею близько 120 квадратних метрів буде нанесено спеціальні малюнки та 100 написів зі зізнаннями у коханні різними мовами світу.

«Ця стіна буде чудовим місцем для городян, туристів, молодят, закоханих, мам з маленькими дітьми, які будуть тут відпочивати. Буде таке культове місце, на що ми дуже сподіваємося. У сучасному Запоріжжі немає такого цікавого молодіжного місця. Ми не обмежимося лише Стіною. Зробимо підсвітку і цю площу довкола приведемо до ладу. Розташуємо малі архітектурні форми у формі сердець, лавочки, фонтан, який ви бачите – але він не працює – можливо відновимо. Тобто Стіна – це лише початок», – розповіла організатор акції Анна Таланова.

Вперше подібний арт-об’єктбуло створено у березні 2000 році в Парижі на Монмарті. Її площа складає понад 40 квадратних метрів, на які нанесено зізнання у коханні більш ніж на 300 мовах світу.

XS
SM
MD
LG