Доступність посилання

ТОП новини

Фестиваль міських проектів «PRO місто»: муніципальним бібліотекам в Києві бути! (фотогалерея)

Фестиваль міських проектів «PRO місто», що відбувся в парку імені Пушкіна в Києві з 29 по 31 травня, завершив свою роботу. Під час проведення фестиваль слугував майданчиком для зустрічі представників КМДА, архітекторів, бізнесменів, представників культури та всіх киян, що прагнуть зробити своє місто більш комфортним.

Програма фестивалю передбачила презентації та виставку міських проектів від КМДА та громадськості, лекції всесвітньо відомих урбаністів та міських чиновників з різник країн Європи.

Крім того, в рамках подій «PRO місто» відбувались культурні та розважальні заходи, майстер-класи із облаштування міського простору, кінопокази тощо. Урочисто закрив фестиваль мер Києва Віталій Кличко, вручивши грант у двісті тисяч доларів переможцю конкурсу на кращий міський стартап-2015 "Best Urban Social Startup" - програмі розвитку суспільних просторів на базі муніципальних бібліотек.

Крім того, справжній аншлаг у залі викликала промова Михайла Саакашвілі про позитивний досвід грузинських реформ та плани на посту голови ОДА Одещини.

Зображення 16x9

Сергій Коровайний

Фотожурналіст, візуальний сторітелер. У 2018 році повернувся в Україну із США, де навчався на магістерській програмі з Visual Storytelling як стипендіат Програми імені Фулбрайта. Працюю з фотографією, відео та технологіями віртуальної реальності. Як фотожурналіст працював із українськими та міжнародними медіа: Financial Times, Society, KyivPost, Радіо Свобода, The Ukrainians, Astana Times. Також співпрацював із ООН, ОБСЄ, DRC/DDG, Американською торговельною палатою в Україні, Британською Радою, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

XS
SM
MD
LG