Доступність посилання

ТОП новини

Ворожки, вуличні художники на ярмарку задля допомоги армії (фотогалерея)

У Дніпропетровську на набережній Дніпра волонтери організували ярмарок на підтримку українських військових в АТО. Крім виробів ручної роботи та домашньої випічки, продають старі речі, які можуть зацікавити покупців, зокрема, книжки та журнали.

До розпродажу на потреби армії долучилися молоді художники Дніпропетровська, студенти театрально-художнього коледжу, які влаштували аукціон своїх акварелей, графічних робіт, петриківських мальовок тощо.

Волонтери також пропонують охочим зробити внесок на армію й узяти участь у жартівливих розвагах: «ворожка» ворожить дівчатам на щасливу долю, волонтерки плетуть охочим коси, а імпровізований «РАГС» влаштовує молодятам «церемонію взяття шлюбу».

Крім того, у програмі ярмарку – акустичний концерт та поетичні читання.

Організаторами дійства виступила волонтерська група «Добрі люди». Як повідомила Радіо Свобода одна з координаторів Анастасія Теплякова, кошти збирають передусім на закупівлю літньої форми для 25-ї та 93-ї бригад, а також для допомоги добровольчому полку «Дніпро-1» та підрозділам Національної гвардії України.

Зображення 16x9

Юлія Рацибарська

Журналістка-фрілансерка. Працюю кореспонденткою Радіо Свобода в Дніпрі з 2006 року. Народилась на Дніпропетровщині. Закінчила факультет систем і засобів масової комунікації Дніпровського національного університету – магістр журналістики. Писала для місцевих та загальноукраїнських газет і журналів, працювала новинкаркою та дикторкою на радіо, кореспонденткою та редакторкою сайту в інформагенції. Пишу, фотографую, надихаюсь історіями людей.

XS
SM
MD
LG