Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики підірвали автомобільний міст між Попасною та Троїцьким – Шкіряк


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 20червня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 20червня 2015 року

Сьогодні о 16.00 бойовики підірвали два прольоти автомобільного мосту між Попасною та селом Троїцьким Попаснянського району. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

«Постраждалих нема. Втім, не дивлячись на чергову диверсію бойовиків «ЛНР», сполучення між населеними пунктами суттєво не порушене», − написав Шкіряк.

Радник глави МВС також додав, що вживаються заходи щодо його поновлення в повному обсязі. «Українські спецпризначенці проводять оперативні заходи з пошуку і знешкодження ворога».

За інформацією прес-центру АТО, бойовики впродовж дня, 20 червня, 37 разів обстріляли позиції сил АТО, порушуючи Мінські домовленості.

Сепаратисти, зі свого боку, звинувачують українські війська в порушенні перемир'я. Підтвердження цієї інформації з незалежних джерел немає. Мінські угоди, укладені в лютому, передбачають припинення вогню на Донбасі, відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

XS
SM
MD
LG