Доступність посилання

ТОП новини

Представників прокуратури Шапакіна і Корнійця відсторонили від посад – депутат


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Заступника голови головного слідчого управління ГПУ Володимира Шапакіна і заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця відсторонили від займаних посад. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм.

Він опублікував наказ заступника генпрокурора Володимира Гузиря, яким той тимчасово відсторонив чиновників від виконання обов'язків зі збереженням зарплат.

Також, відповідно до документа, призначено службове розслідування обставин «скоєння ганебного вчинку» цими представниками прокуратури.

У Генпрокуратурі це наразі це не коментують.

5 липня 2015 року в кабінеті заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця та заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимира Шапакіна провели обшук.

Після цього Корнійця та Шапакіна затримали. Їх затримали під час отримання хабаря на суму в понад 3 мільйони гривень, під час обшуків у них виявлено близько 400 тисяч доларів готівкою, автомат Калашникова та холодну зброю, багато ювелірних виробів і 39 пакетів з діамантами. Обвинувальний акт щодо Корнійця та Шапакіна в суд не передавали, рішення суду щодо їхніх дій немає.

XS
SM
MD
LG