Доступність посилання

ТОП новини

Михайло Ланьо намагався виїхати з України – Держприкордонслужба


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Народний депутат Михайло Ланьо намагався виїхати з України. Про це на засіданні тимчасової слідчої комісії Ради щодо розслідування стрілянини в Мукачевому повідомив перший заступник голови Державної прикордонної служби Василь Серватюк.

«В пункті пропуску «Тиса» була проведена перевірка документів, ідентифікація особистості. Депутат передумав і повернувся назад на територію України», – зазначив Серватюк.

Раніше сьогодні ЗМІ повідомляли про спробу Ланя виїхати з країни.

11 липня вдень у Мукачевому виникла перестрілка. За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт виник між «Правим сектором» та людьми з оточення депутата Верховної Ради Михайла Ланя. Загинули щонайменше двоє людей, поранених – близько півтора десятка.

За даними МВС та СБУ, на Закарпатті триває спецоперація «із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт у Мукачевому». За даними СБУ, шістьох учасників конфлікту на Закарпатті досі не знайшли.

13 липня стало відомо, що Гепрокуратура допитує народного депутата Михайла Ланя у справі про стрілянину в Мукачеві.

Згодом також президент України заявляв, що винні у стрілянині в Мукачеві, понесуть відповідальність, за його словами, депутатська недоторканність цьому не заважатиме.

XS
SM
MD
LG