Доступність посилання

ТОП новини

Волонтери організували свято для дітей-переселенців у Запоріжжі (фотогалерея)

Благодійний фонд «Посмішка дитини» спільно з представниками міжнародної гуманітарної організації Save the Children провели розважальний захід «Разом веселіше» для дітей-переселенців, що мешкають у місці компактного проживання у Південному мікрорайоні Запоріжжя. Для дітлахів було організовано заняття з арт-терапії, різноманітні конкурси, змагання та естафети.

«Діти поза школою, їм нема чим себе зайняти. Діти переселенців мають недостатньо друзів, тому вони живуть тут закритою комуною. Хочеться зробити для них справжнє свято, аби вони повеселилися, зняли стрес, пораділи життю. Південний мікрорайон – це одне з найбільших місць компактного проживання вимушених переселенців. Близько 400 осіб і понад 100 дітей тут мешкає, тому саме це місце було обрано для проведення свята», – розповіла координатор проектів благодійного фонду «Посмішка дитини» Анна Чернова.

Наразі на території Запорізької області зареєстровано понад 64 тисячі переселенців, які приїхали з Донецької, Луганської областей та окупованої території Автономної Республіки Крим.

Зображення 16x9

Євгенія Назарова

Співпрацює з Радіо Свобода з 2015 року. Народилася в 1985 році у Запоріжжі. У 2007 році закінчила історичний факультет, а у 2011 році – аспірантуру Запорізького національного університету. Має ступень кандидата історичних наук. Із 2013 року працює у сфері журналістики.

XS
SM
MD
LG