Доступність посилання

ТОП новини

В угрупованні «ДНР» заявляють, що обурені підпалом машин ОБСЄ


Денис Пушилін
Денис Пушилін

В угрупованні «ДНР» заявляють, що обурені підпалом машин Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ у Донецьку.

«Від імені уряду республіки я б хотів висловити крайнє обурення у зв’язку з подією», – заявив один з лідерів угруповання «ДНР» Денис Пушилін, якого цитують сайти сепаратистів.

«Можливо, представники ОБСЄ не завжди були об’єктивні, у силу різних причин, починаючи від технічних, закінчуючи вимогами високої політики. Однак ми абсолютно точно не зацікавлені у закінченні діяльності СММ ОБСЄ. Я переконаний, що саме присутність СММ ОБСЄ у «ДНР» дозволяє стримувати дії Збройних сил України», – зазначив Пушилін.

У неділю у СММ ОБСЄ повідомили про підпал чотирьох автомобілів спостерігачів цієї ночі у Донецьку. Пізніше стало відомо, що підпалили сім автомобілів – три згоріли повністю, один сильно обгорів, ще три пошкоджені частково.

Спостерігачі ОБСЄ заявили, що відповідальність за підпал автомобілів лежить на тих, хто контролює Донецьк. (Наразі Донецьк перебуває під контролем бойовиків угруповання «ДНР»).

В Донецьку спалили автомобілі ОБСЄ
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:16 0:00

У МЗС України заявили, що метою спалення автомобілів СММ ОБСЄ є спроба залякати спостерігачів.

Речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник висловив думку, що автомобілі СММ ОБСЄ у Донецьку спалили прихильники бойовиків.

XS
SM
MD
LG