Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики активізували обстріли на Донбасі – прес-центр АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Прес-центр штабу антитерористичної операції повідомляє про активізацію обстрілів українських позицій уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі. Про це йдеться в ранковому зведенні 22 серпня.

За цими даними, у вечірні години 21 серпня проросійські бойовики сконцентрували вогонь на Артемівському напрямку. Під обстрілом як зі зброї калібром до 100 міліметрів, так і з забороненої мінськими домовленостями опинилися міста і села південного заходу Луганщини – Золоте, Попасна, Світличне, Новотошківське. Ці населені пункти розташовані на межі зони контролю Артемівської і Луганської груп сил АТО.

На Донецькому напрямку у вечірні години 21 серпня і вночі 22 серпня сепаратисти вели вогонь по Пісках, Красногорівці, Мар’їнці.

Загалом за добу 21 серпня українські військові нарахували 102 обстріли своїх позицій.

Сепаратисти не подають заяв своїх речників про події останніх годин. Просепаратистські сайти інформують про вибухи на Луганщині в місті Первомайську і селі Калиновому – ці населені пункти розташовані впритул до лінії контакту в районах Попасної та Золотого. Також сепаратисти повідомляють про артилерійські дуелі в Донецьку та його околицях.

Протягом перших чотирьох днів цього тижня як українська сторона, так і сепаратисти повідомляли про зменшення інтенсивності протистояння на Донбасі.

XS
SM
MD
LG