Доступність посилання

ТОП новини

Двох кримських татар, які зникли 21 серпня, знайшли мертвими


Зниклі 21 серпня Селімов Мемет і Ібрагімов Осман були знайдені сьогодні о першій годині дня мертвими. Про це на своїй сторінці у Facebook заступник голови Меджлісу Наріман Джелалов.

«Як повідомив мені учасник національного руху Мустафа Хаїров, зниклі 21 серпня Селімов Мемет і Ібрагімов Осман були знайдені сьогодні о першій годині дня мертвими, за його словами, з ножовими пораненнями. Трупи були закопані неподалік від кафе в селі Богданівка під Сімферополем», – написав Джелялов.

Крім того, за його словами, підозрюваний у вбивстві встановлений, але поки не затриманий.

«За версією слідства вбивство сталося після розпиття алкогольних напоїв та виниклої після цього бійки», − додав Джелялов.

29 серпня стало відомо про зникнення 21 серпня двох молодих хлопців, жителів Мирновського сільради Симферопольського району.

Інша зникла особа, про яку стало відомо, − 45-річний Мухтар Арісланов, який проживав у мікрорайоні Фонтани у Сімферополі. Він зник 27 серпня.

Після окупації Росією українського Криму й заяв про анексію півострова там без сліду зникли вже кілька кримських татар. Слідчий комітет окупаційної російської влади порушив кримінальні справи, але досі про зниклих нічого не відомо.

XS
SM
MD
LG