Доступність посилання

ТОП новини

АТО: деяке загострення ситуації за минулу добу змінило затишшя вранці понеділка


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі АТО у понеділок вранці повідомляють, що після деякого загострення ситуації на Донбасі напередодні ніч і ранок в зоні АТО загалом спокійні, обстрілів немає. Про це йдеться в повідомленні на сторінці у Фейсбуку.

Загалом упродовж минулої доби бойовики 8 разів порушували перемир’я, зазначили в прес-центрі.

«Наприкінці вчорашньої доби ситуація в зоні АТО дещо загострилася. З 18-ї години і до півночі незаконні збройні формування активізували обстріли наших позицій на артемівському напрямку. Так, о 21:15, 21:35 та 22:15 бойовики з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по опорному пункту сил АТО, що на північ від Лозового. Також на Луганщині близько 20-ї години найманці били з гранатомета по українських підрозділах у селищі Щастя. А майже о 23-й годині під мінометний вогонь ворога потрапили наші позиції на південь від Сокільників», – мовиться в повідомленні.

Оновлених даних про те, як минула ніч на Донбасі, сепаратисти на своїх сайтах поки не надають. Останні дані стосувалися суботи – бойовики заявляли про 7 фактів порушення ЗСУ режиму тиші.

На сході України від квітня 2014 року тривають бойові дії. Влада України і Захід заявляють, що Росія підтримує бойовиків на Донбасі зброєю й особовим складом, і закликають припинити такі дії. Москва свою причетність заперечує, визнаючи лише, що на українському сході можуть бути російські «добровольці».

XS
SM
MD
LG