Доступність посилання

ТОП новини

На «Фестивалі котиків» чотирилапим шукали господарів (фотогалерея)

Сьогодні, 20 вересня, у Києві провели перший благодійний «Фестиваль котиків», на якому кияни могли безкоштовно взяти додому кошеня чи дорослу кішку із притулку. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, нових господарів на фестивалі шукали близько 50 тваринок віком від 2-3 місяців до 1-2 років. Це були лише здорові тваринки, які вже реабілітувалися та одужали.

Загалом на «Фестивалі котиків» знайшли нових господарів понад 30 чотирилапих. Ті, хто взяв тваринок додому, отримали консультацію ветеринара і спеціальні картонні коробки для транспортування котів.

На фестивалі влаштували також благодійний ярмарок, частину виручених коштів з якого, призначили для придбання корму кішкам і загалом фінансову допомогу притулку, де нині живуть близько 300 тварин.

Гостей фестивалю розважали також конкурсами, виставкою фотографій і картин, майстер-класами з виготовлення іграшок та суверенів, малюнками на асфальті, боді-артом тощо.

Зображення 16x9

Любов Багацька

Web/SMM-редактор програми «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода та каналу «UA:Перший»). На Радіо Свобода з квітня 2014 року. Закінчила Інститут журналістики Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Займалася громадською діяльністю. Працювала літературним редактором (Видавництво «Махаон-Україна»), культурним та книжковим оглядачем. Дописувала у видання «Українська правда», «День», «Український тиждень», «Zaxid.net», «Україна молода», УНІАН, «Лівий берег», «Літературна Україна» та інші.

XS
SM
MD
LG