Доступність посилання

ТОП новини

В Обухові на Київщині збирали допомогу учасникам АТО


Валентина Мисяк, голова організації, що збирає допомогу бійцям на передову (п), Обухів, Київщина, 3 жовтня 2015 року
Валентина Мисяк, голова організації, що збирає допомогу бійцям на передову (п), Обухів, Київщина, 3 жовтня 2015 року

У суботу, 3 жовтня, громадські активісти міста Обухів Київської області організували акцію збору допомоги бійцям АТО. Містяни передали на Донбас кількасот кілограмів щойно зібраних овочів і фруктів, домашню консервацію та предмети особистої гігієни. До акції з підтримки українських військових долучились і селяни з Обухівського району.

Ініціатори акції – громадська організація «Материнське серце», яка допомагає учасникам АТО та їхнім родинам у Києві та області, а також Спілка ветеранів АТО Обухівщини.

«Ми з весни минулого року підтримуємо українських бійців, які боронять країну на Сході – збираємо для них продукти харчування, медикаменти, теплі речі. Нещодавно за гроші мешканців Обухова і Трипілля зібрали гроші і купили тепловізор для одного з військових з’єднань. Піклуємось і про родини загиблих бійців», – розповіла Радіо Свобода голова організації «Материнське серце» Валентина Мисяк.

За даними Спілки ветеранів АТО Обухівщини, лише у цьому районному центрі живе понад вісімсот учасників бойових дій на сході України.

На сході України від квітня 2014 року тривають бойові дії проти проросійських сепаратистів. За даними ООН, за це час на Донбасі загинули майже вісім тисяч людей.

XS
SM
MD
LG