Доступність посилання

ТОП новини

Вибух біля будинку Ківалова в Одесі міліція кваліфікувала як хуліганство


Одеське обласне управління міліції повідомляє, що за фактом вибуху біля будинку народного депутата (позафракційного) Сергія Ківалова у Одесі відкрито кримінальне провадження за статтею про хуліганство. Про це йдеться на сайті МВС.

Вибух, за даними міліції, пролунав напередодні ввечері на вулиці Тінистій в Одесі.

«Невідомі через паркан на подвір’я будинку кинули гранату. На місці вибуху залишилася вирва діаметром 20 сантиметрів, пошкоджені вікна будинку. В результаті вибуху ніхто не постраждав», – йдеться у повідомленні.

Міліція встановлює обставини події.

Як повідомив радник міністра МВС Зорян Шкіряк у Фейсбуку, міліція відпрацьовує декілька попередніх версій вибуху. Шкіряк однак не виключив, що вибух міг бути провокацією самого Сергія Ківалова.

«Не виключено, що провокацію з вибухом міг організувати сам Ківалов, як один з піар-елементів у рамках проведення своєї виборчої кампанії в Одесі. Вважати саме так у нас є всі підстави», – заявив радник голови МВС.

Водночас Сергій Ківалов заявив, що інцидент біля його будинку є спробою перешкодити участі у виборах мера Одеси.

«Цей вибух – черговий інцидент в ланцюгу погроз на мою адресу та замахів. Комусь, мабуть, дуже не хочеться, щоб я став мером Одеси», – написав Ківалов у Фейсбуку.

Народний депутат України, нині позафракційний, а колись – представник Партії регіонів, Сергій Ківалов є одним із понад сорока кандидатів, що балотуються на посаду міського голови Одеси. Вибори відбудуться 25 жовтня.

XS
SM
MD
LG