Доступність посилання

ТОП новини

СБУ підтвердила затримання Корбана за підозрою в причетності до організації злочинного угруповання


Геннадій Корбан
Геннадій Корбан

У СБУ та ГПУ підтверджують арешт лідера політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» Геннадія Корбана і заявляють, що підозрюють його в створенні злочинного угруповання. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомили речник СБУ Олена Гітлянська та прокурор ГПУ Владислав Куценко.

Так, інформація про затримання Корбана відповідає дійсності. Він затриманий серед інших фігурантів злочинного угруповання», − сказала Гітлянська.

В свою чергу Куценко додав: «Наразі ми розглядаємо клопотання про безпосереднє затримання Корбана, ми вивчаємо питання щодо його керівництва цією злочинною організацією».

Раніше прес-служба обласної організації партії «Укроп» заявляла про обшуки у батьків Корбана, а також керівників Фонду оборони країни Павла Хазана та Наталії Хазан та у громадській приймальні народного депутата, члена політради партії Бориса Філатова.

За словами Філатова, у затриманні Корбана брали участь 8 бійців спецпідрозділу «Альфа». Під час затримання вони не пред'явили будь-яких документів та не пояснили, на якій підставі здійснюють затримання політика і бізнесмена.

XS
SM
MD
LG