Доступність посилання

ТОП новини

Матіос: спробу замаху на Шокіна здійснив снайпер


Анатолій Матіос
Анатолій Матіос

Головний військовий прокурор України, заступник генпрокурора України Анатолій Матіос заявляє, що спробу замаху на генерального прокурора України Віктора Шокіна здійснив снайпер.

«О 21:52, перебуваючи на своєму службовому місці, генпрокурор, а також люди, ті співробітники, які перебували під час проведення наради, потрапили під обстріл снайпера, було випущено 3 кулі», – сказав Матіос.

За словами військового прокурора, особи, які обстріляли кабінет Шокіна, знали про місце його розташування в будівлі Генпрокуратури.

«Слідство переконане у тому, що стрілок та його замовник знали про розміщення речей і предметів, зокрема про місце перебування генпрокурора, тому що постріл був здійснений фактично впритул, з розрахунком на потрапляння в тулуб і голову», – зазначив він.

Матіос також припускає, що постріл могли зробити з приміщення корпорації «Укрпідшипник».

«Навпроти будівлі прокуратури розташовані кілька дуже цікавих приміщень, одним з яких є приміщення корпорації «Укрпідшипник». Подивіться в google, кому воно належить», – сказав він.

Як повідомляють ЗМІ, власниками «Укрпідшипник» є Андрій Клюєв та його брат Сергій.

Наразі ні в компанії Укрпідшипник», ні Клюєв не коментували цих заяв Матіоса.

Ввечері 2 листопада з’явилося повідомлення про обстріл робочого кабінету генерального прокурора Віктора Шокіна. Речниця СБУ повідомляла, що в цей час відбувалася нарада, ніхто не потерпів.Через обстріл Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за статтею про замах на життя Шокіна.

На цю ж тему:

02.11.2015
По вікнах кабінету генпрокурора Шокіна стріляли

03.11.2015
СБУ відкрила кримінальне провадження через замах на життя генпрокурора Шокіна – Гітлянська

XS
SM
MD
LG