Доступність посилання

ТОП новини
Події

У мережі з'явилось відео із пересуванням та здійсненням пострілів одного з «беркутівців» 20 лютого 2014 року


На YouTube каналі Talionis Group з'явилось нове відео, тривалістю близько 10 хвилин. Як зазначається в інформації до відео, синхронізація різних цифрових матеріалів дала змогу зафіксувати пересування колишнього бійця спецпідрозділу «Беркут» Павла Аброськіна, який разом із Сергієм Зінченком обвинувачується у вбивстві 39 активістів Євромайдану.

Автори заявляють, що на відео відстежується шлях Павла Аброськіна 20 лютого 2014 року, починаючи від 09:08 (відбиття «першого прориву» майданівців) до 09:24 (переходу роти спецпризначення «Беркуту» від Жовтневого палацу, вверх по Інститутській, до «сніжної барикади» – барикади з мішків, поруч біля входу в станції метро «Хрещатик»). На відео пораховані постріли, які були виконані «беркутівцем». Постріли враховували тільки у випадку, якщо вони потрапили в об’єктиви камер та їх можна було точно ідентифікувати. Всього на відео нараховується 10 таких пострілів.

Для наочності на відео присутня сервісна інформація – точний час (верхній правий кут), підрахунок пострілів (нижній лівий кут), джерело відео чи фото (зверху, по центру). У випадку суміщених відео – зазначається тільки головне, провідне джерело.

Дві відео-аналітичні робити від Talionis Group вже долучені до матеріалів судового розгляду. Це – «Висота «Жовтневий» і «47/20.02» , які розміщені на каналі групи Talionis Group у YouTube.

XS
SM
MD
LG