Доступність посилання

ТОП новини

Понад 6 тисяч міліціонерів пройдуть переатестацію на поліцейських – Троян


Троян: понад 6 тисяч міліціонерів пройдуть переатестацію
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:41 0:00

Головне управління Національної поліції у Київській області планує провести переатестацію усіх співробітників до січня 2016 року. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Вадим Троян.

«До кінця року, ми поставили собі за мету, щоб усі – 6131 співробітник – пройшли тести і стали поліцейськими», – сказав Троян.

Він нагадав, що з набранням чинності закону «Про Національну поліцію» майже 9 тисяч співробітників штату обласного управління написали заяви про звільнення і намір пройти переатестацію.

Троян також зазначив, що змінюється і структура обласного управління поліції – 25 райвідділів об'єднуються в 12 базових органів.

Водночас певна частина співробітників перейдуть в апарат МВС, решта – пройдуть письмовий конкурс, професійний тест та співбесіду. Також вони повинні будуть надати позитивні рекомендації з департаменту внутрішньої безпеки МВС, кадрової комісії та податкової інспекції.

7 листопада в Україні набрав чинності закон «Про Національну поліцію». Зі вступом в силу документа українські міліціонери втратили свої повноваження і стали «виконувачами обов’язків» на своїх попередніх посадах. Очікується, що процес переходу від міліції до поліції займе щонайменше півроку.

XS
SM
MD
LG