Доступність посилання

ТОП новини

У Cенаті США обіцяють не лишити Україну напризволяще, попри співпрацю з Росією


Сенатор Бен Кардин
Сенатор Бен Кардин

Вашингтон і далі наполягає на повному виконанні Росією мінських домовленостей

Співпраця з Росією у боротьбі проти терористів не означає, що США закриють очі на ситуацію в Україні. Вашингтон і далі наполягає на повному виконанні Росією мінських домовленостей.

Про це у коментарі «Голосу Америки» сказав сенатор США Бен Кардин.

Ми хочемо, щоб Україна могла захистити свої кордони, ми хочемо бачити Росію подалі від Криму, ми хочемо бачити Східну Україну у безпеці
Бен Кардин

«Ми хочемо, щоб Україна могла захистити свої кордони, ми хочемо бачити Росію подалі від Криму, ми хочемо бачити Східну Україну у безпеці. Ми хочемо, щоб люди в Україні мали змогу жити у безпеці, ми хочемо, щоб український уряд надавав можливості для всіх людей, це означає, вони повинні розібратися з корупцією».

Президент США, виступаючи в середу на Філіппінах, назвав Росію «конструктивним партнером» у переговорах щодо Сирії. Обама запропонував Москві перспективу покращення відносин, якщо Росія змінить свій фокус у Сирії у напрямку бойовиків «Ісламської держави».

Барак Обама також зазначив, що між Москвою та Вашингтоном лишаються ще різні погляди щодо майбутнього сирійського президента Башара аль-Асада.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG