Доступність посилання

ТОП новини

Поліція розслідує вибух гранати у житловому будинку в Києві як умисне вбивство


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Столичні правоохоронці встановлюють обставини вибуху на Подолі, внаслідок якого невстановлений чоловік загинув, повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції України в Києві.

«Повідомлення про вибух на проспекті Свободи у Подільському районі столиці в під’їзді житлового будинку надійшло о 21:45. Правоохоронці, які прибули за викликом, побачили на першому поверсі і поблизу під’їзду частини тіла невідомого чоловіка. Експерти, ретельно оглянули місце події, виявили пошкодження стін і стелі, а також предмет, схожий на чеку гранати і численні металеві осколки. Всі ці предмети відправлено для проведення експертного дослідження», – йдеться в повідомленні.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції встановлюють особу загиблого, оскільки у чоловіка не виявлено жодних документів, з’ясовуються всі обставини події.

З початком проведення АТО в Україні збільшився обіг нелегальної зброї. Останнім часом почастішали повідомлення про затримання з такою зброєю або про вибухи з використанням такої зброї.

XS
SM
MD
LG