Доступність посилання

ТОП новини

На Закарпатті залишаються підтопленими 132 житлових будинки – ДСНС


На Закарпатті через рясні дощі затопило гірські райони
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:14 0:00

На Закарпатті через рясні дощі затопило гірські райони

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій України продовжують ліквідовувати наслідки підтоплень населених пунктів в басейнах гірських річок на Закарпатті, підтопленими залишаються 206 домогосподарств, у тому числі 132 приватних житлових будинки.

Як повідомляє прес-служба відомства, для проведення протипаводкових робіт залучені 185 рятувальників та 40 одиниць техніки.

У ДСНС зазначають, що наразі забезпечене транспортне сполучення на автодорозі «Мукачево – Рогатин», також відновили електропостачання всіх населених пунктів Рахівського та Тячівського районів.

Водночас рятувальники попереджають, що, за прогнозами Укргідрометцентру, протягом наступної доби на Закарпатті очікуються опади у вигляді дощу, у гірських районах – мокрий сніг, в нижній течії річки Тиса в районі селищі Вилок та місті Чоп через добігання води з верхів’їв очікується підвищення рівні з виходом води на заплаву.

20 листопада внаслідок сильних опадів та захаращеності водовідвідних придорожніх канав відбулося підтоплення 9 дворогосподарств в селищі Міжгір’я Закарпатської області. 21 листопада повідомлялось про підтоплення будинків у населених пунктах Міжгірського, Рахівського та Воловецького району.

XS
SM
MD
LG