Доступність посилання

ТОП новини

Зовнішня реклама окупованого Донецька (фотогалерея)

Листи з окупованого Донбасу

Зовнішня реклама може багато що сказати про стан справ на окупованих територіях. Угруповання «ДНР», як і раніше, намагається за допомогою пропагандистських плакатів вселити місцевим жителям впевненість у завтрашньому дні, показати роботу над покращенням економічного стану, запевнити у надійності своїх «військових підрозділів». Наскільки це їм вдається – невідомо. Однак через масове збіднення, нестачу бензину та надвисокі ціни в магазинах навряд чи соціальна реклама здатна серйозно надихнути людей, що проживають на окупованій території Донеччини, на довіру до сепаратистських «органів влади».

Про те, як в угрупуванні складається справа із веденням власного бізнесу, теж можна судити тільки по бігбордах. Реклами малих та середніх підприємств майже немає, проте популярними є оголошення про відкриття бізнесу чи торгівлю з Росією.

Часто зустрічаються плакати автобусних перевізників, головними напрямками яких є також Росія чи окупований Крим, куди з початком бойових дій переселилось чимало донеччан.

XS
SM
MD
LG