Доступність посилання

ТОП новини

«Укравтодор»: на півдні та сході України через негоду можуть перекрити рух на дорогах


Автомобільні дороги в південних і східних регіонах можуть перекрити 7–8 січня через погіршення погоди та ожеледицю, мовиться в повідомленні Державного агентства автомобільних доріг.

Йдеться про Вінницьку, Дніпропетровську, Донецьку, Кіровоградську, Луганську, Полтавську, Сумську, Харківську та Черкаську області.

«Дорожні підприємства цих регіонів про значне ускладнення погодних умов попереджені і, за дорученням керівництва «Укравтодору», вже привели спецтехніку в готовність і запровадили цілодобове чергування достатньої кількості працівників», – зазначив начальник управління експлуатаційного утримання доріг та безпеки руху «Укравтодору» Олег Федоренко.

«Щоб уникнути створення надзвичайних ситуацій, на кшталт тогорічної Одеської або позатогорічної Донецької, на найпроблемніших ділянках автомобільних доріг буде перекрито рух», – додав він.

Раніше український Гідрометцентр повідомляв, що 7–8 січня в Україні очікуються складні погодні умови: в Кіровоградській, Полтавській, Харківській, а 8 січня і в Сумській областях сильний сніг та мокрий сніг, хуртовини, замети; у Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях – сильний дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь, а у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях – помірний сніг, місцями хуртовина. На дорогах – ожеледиця.

XS
SM
MD
LG