Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: через негоду у 5 областях України обмежили рух автотранспорту


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У Миколаївській, Кіровоградській, Одеській, Херсонській і Дніпропетровській областях через негоду ввели обмеження в русі, повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

У відомстві зазначають, що у Херсонській області у зв’язку з ожеледицею і сніговими переметами, закрили рух автотранспорту на автодорозі державного значення М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, між містами Миколаїв та Херсон.

На Дніпропетровщині обмежили та закрили рух на шести автодорогах державного значення, у Кіровоградській області на дорогах державного та регіонального значення заборонити рух вантажних автомобілів, рекомендували не виїжджати з населених пунктів пасажирському транспорту.

У ДСНС зазначають, що на Миколаївщині заборонений рух автотранспорту на дорогах загального користування області на період складних погодних умов.

На Одещині 10 автомобільних доріг закриті для руху всіх видів автотранспорту, повідомляють у відомстві.

Рятувальники раніше повідомили, що внаслідок несприятливих погодних умов за неділю-понеділок в Україні знеструмлено 138 населених пунктів у п’яти областях.

Гідрометцентр на 18 січня оголосив штормове попередження, яке головним чином стосується, південних, центральних та східних областей. Жителів регіону закликали бути обережними через прогнозовані сильні снігопади, хуртовини, замети й ожеледицю.

XS
SM
MD
LG