Доступність посилання

ТОП новини

Боровик сподівається, що антикорупційний рух Саакашвілі стане партією


Саша Боровик
Саша Боровик

Радник голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі Саша Боровик вважає, що антикорупційний рух Саакашвілі має перетворитися на політичну партію.

«Я дуже сподіваюся, що це стане новою партією. Але це не значить, що воно стане партією, цей рух. І це не значить, що всі учасники руху хочуть, щоб це стало партією. Я особисто дуже хотів би, щоб в Україні з’явилася правоцентристська фіскально-консервативна і соціально-ліберальна партія», – сказав він в ефірі Радіо Свобода.

Боровик також підтвердив, що почався процес збору підписів за зміну уряду, про який у Харкові на антикорупційному форумі оголосив Міхеїл Саакашвілі.

«Збір почався. Я дав свій підпис. Я, напевне, був перший. Але серйозно ми будемо це робити. Ми хочемо показати, що так, ми не є партія, у нас немає фракції, але в нас є велика сила», – зазначив Боровик.

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі під час промови на антикорупційному форумі у Харкові заявив, що збиратиме підписи за зміни в уряді, а також що бажає змінити виборчу систему в Україні.

У грудні минулого року під час антикорупційного форуму в Києві Саакашвілі заявляв про намір створення непартійного руху проти корупції і за проведення реформ. Напередодні Саакашвілі заявляв, що не планує створювати політичну силу.

Під час першого антикорупційного форуму в Одесі 6 грудня Саакашвілі звинуватив Кабінет міністрів, а також найбільших бізнесменів країни в причетності до масштабної корупції. У Кабміні ці звинувачення відкинули.

XS
SM
MD
LG