Доступність посилання

ТОП новини

СЕС у Києві не виключає перевищення рівня епідпорогу захворюваності на грип із понеділка


Фото ілюстраційне
Фото ілюстраційне

У Києві 25-26 січня 2016 року можливе перевищення рівня епідемічного порогу захворюваності на грип та ГРВІ, повідомляє управління Держсанепідслужби у Київі.

«Без впровадження ефективних профілактичних і протиепідемічних заходів серед дорослого населення перевищення рівня епідемічного порогу, можливо, буде зареєстровано 25-26 січня 2016 року», – повідомили в столичній СЕС.

За даними санепідеміологів, наразі зростання захворюваності спостерігається серед всіх вікових груп, крім дітей до року. Станом на 22 січня у Київ зареєстровано понад 27 тисяч хворих.

«За даними щоденного моніторингу за захворюваністю на грип та ГРВІ спостерігається значне збільшення показників захворюваності серед дорослого населення за рахунок збільшення захворюваності серед осіб з організованих колективів (студенти коледжів, вищих навчальних закладів, тощо)», – йдеться в повідомленні.

З початку епідсезону від пневмонії у Києві померли 9 людей.

Напередодні фахівці Держсанепідслужби рекомендували у Києві ввести обмежувальні заходи в дошкільних установах і вишах через захворюваність на грип та ГРВІ. Водночас у школах Києва продовжили до 27 січня.

XS
SM
MD
LG