Доступність посилання

ТОП новини

Держприкордонслужба фіксує зменшення пасажиропотоку на лінії розмежування


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У Державній прикордонній службі фіксують зменшення пасажирського та транспортного потоків на усіх напрямах в контрольних пунктах в’їзду-виїзду минулої доби.

Як повідомиляє прес-служба ДПСУ, вранці 31 січня на КПВВ «Зайцеве» перебувало близько 200 та 100 транспортних засобів, які очікували на оформлення в напрямку в’їзду з непідконтрольної території, на пункті «Мар’їнка» перебували 150 автівок на в’їзд та 70 на виїзд відповідно, а на пунктах «Новотроїцьке» і «Гнутове» черг не було.

Напередодні глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що українська влада в разі продовження бойовиками угруповання «ДНР» обстрілів може тимчасово закрити контрольні пункти в’їзду-виїзду поблизу Майорська та Мар’їнки.

Минулого тижня українські військові заявляли, що бойовики з БМП та автоматичного станкового гранатомета обстріляли контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка» Державної прикордонної служби України.

У січні в Мінську Тристороння контактна група заявила про чергову домовленість про припинення вогню на Донбасі, однак обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG