Доступність посилання

ТОП новини

Міністри Квіташвілі і Пивоварський також відкликали заяви про відставку


Олександр Квіташвілі
Олександр Квіташвілі

Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі відкликав свою заяву про відставку. Про це він заявив 4 лютого під час засідання українського уряду.

«Хочу публічно заявити, що забираю свою заяву про відставку. Я приїхав в Україну працювати і боротися за майбутнє цієї країни. Я хотів це робити, і я хочу це робити. Я не хочу залишати справи наполовину незакінченими», – заявив Квіташвілі.

Посаду міністра охорони здоров’я грузин Олександр Квіташвілі обіймає від 2 грудня 2014 року. Тоді ж президент України надав йому українське громадянство.

До міністра охорони здоров’я були претензії. Влітку 2015 року Квіташвілі написав заяву про відставку. Також у Раді ініціювали звільнення Квіташвілі, проте не змогли звільнити міністра.

Також заяву про відставку 4 лютого відкликав міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

«Я готовий публічно заявити, що я відкличу свій заяву за умови, коли будуть виконані ті принципи, про які тільки що говорили мої колеги», – заявив Пивоварський.

Про намір подати у відставку міністр інфраструктури України заявив ще грудні 2015 року.

Андрій Пивоварський
Андрій Пивоварський

Під час сьогоднішнього засідання Кабміну заяви про відставки відкликали також міністр інформаційної політики України Юрій Стець та голова Міністерства аграрної політики і продовольства Олексій Павленко.

XS
SM
MD
LG