Доступність посилання

ТОП новини

У Міноборони заявляють про домовленість з людьми, які перебувають в готелі «Козацький»


Валентин Федічев
Валентин Федічев

У Міністерстві оборони України повідомляють про домовленість з людьми, які 20 лютого зайняли приміщення готелю «Козацький», перейти в інше приміщення. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив директор департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони Валентин Федичев.

«Переговори завершилися компромісом. Компроміс полягає в тому, що учасники протесту чітко розуміють, що це державне підприємство. Була досягнута домовленість, що о 16:00 вони готові перейти в інше приміщення, яке контролюють ветерани полку «Азов», – зазначив він.

За його словами, спочатку була домовленість з керівництвом готелю про перебування цих людей в готелі, але цей час минув.

20 лютого люди у камуфляжі зайняли кілька приміщень готелю «Козацький» у центрі Києва. Пізніше телеканал «Еспресо» з посиланням на власні джерела повідомляв, що цим людям оголосили ультиматум – сьогодні до 12:00 вони мали добровільно залишити будівлю готелю.

Проте згодом у Міністерстві внутрішніх справ спростували інформацію про ультиматум людям в камуфляжі, які зайняли готель «Козацький» ввечері 20 лютого, і додали, що ніяких силових акцій щодо цих людей не буде, будуть переговори.

XS
SM
MD
LG