Доступність посилання

ТОП новини

У Чечні відбулася масова бійка за участю російських військових


В інтернеті з'явилося відео бійки у чеченській військовій частині

У мережі з'явилося відео з масштабною бійкою, яка сталася цими днями у військовій частині біля населеного пункту Борзой у Чечні.

Бійка сталася на побутовому ґрунті, ніхто з військовослужбовців травм не отримав, повідомили «Інтерфаксу» в прес-службі Південного військового округу. На місці працює комісія, обставини події з'ясовують.

Як пізніше розповів у своєму «інстаграмі» глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров, «немає ніяких підстав говорити про те, що сварка відбулася на ґрунті міжнаціональної неприязні».

За його словами, один із військовослужбовців допустив нецензурні зауваження у присутності жінки-кухаря, що переросло в з'ясування стосунків між солдатами-контрактниками.

«Я раджу не намагатися політизувати і роздувати пересічний випадок. Самі військовослужбовці вже зрозуміли один одного і каються. Остаточне слово за законом, дотримуватися який зобов'язані всі», – сказав Кадиров.

Судячи з відео, в бійці брали участь військовослужбовці та люди в цивільному, росіяни і чеченці. На відео чути лайки російською та фрази чеченською мовою («дивись-дивись», «побігли» і т.п.):

Як повідомляє Радіо Маршо (Північнокавказька редакція Радіо Свобода), подібні бійки відбуваються в цьому районі нерідко і, як правило, офіційно їх не коментують.

Оригінал публікації на сайті «Настоящего Времени»

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG