Доступність посилання

ТОП новини

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві мера Старобільська 


©Shutterstock
©Shutterstock

В управлінні Національної поліції в Луганській області повідомили в суботу про затримання підозрюваного у вбивстві міського голови Старобільська Володимира Живаги. Як йдеться в повідомленні поліції, затриманим є раніше судимий 22-річний житель Марківського району.

У поліції зазначили, що зі слів затриманого, він скоїв убивство з корисливих мотивів.

«22 лютого о 19:30 він зробив три постріли з пістолета «ПМ». Два з них стали смертельними для міського голови Старобільськ», – йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці провели кілька слідчо-оперативних дій, вилучили речові докази, які свідчать про причетність затриманого до скоєння вбивства.

Наразі суд вирішує питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, зазначили в поліції.

У справі про вбивство Володимира Живаги триває досудове слідство у кримінальному провадженні за статтею про умисне вбивство.

Ввечері 22 лютого під час обходу території сторож виявив у непритомному стані, з тілесними ушкодженнями керівника Старобільської міської ради Володимира Живагу, який лежав на землі у внутрішньому дворі міськвиконкому. Мер помер у кареті «швидкої допомоги».

Володимир Живага, кандидат від партії «Наш край», став мером Старобільська Луганської області на місцевих виборах 2015 року.

XS
SM
MD
LG