Доступність посилання

ТОП новини

Уряд планує провести конкурс на посаду уповноваженого з питань сім’ї


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив провести відкритий конкурс на посаду урядового уповноваженого з питань сім’ї, повідомила міністр Кабінету міністрів Ганна Онищенко.

За її словами, які цитує прес-служба уряду, цей конкурс відбудеться із залученням науковців, представників громадських правозахисних і релігійних організацій, представників профільних міністерств і відомств.

Відповідне рішення буде винесене на найближче засідання Кабінету міністрів України, повідомила міністр.

Водночас Онищенко наголосила, що Адріан Буковинський не вступив на посаду Урядового уповноваженого з питань сім’ї, і зараз щодо нього проводиться спецперевірка.

24 лютого Кабмін вирішив запровадити посаду уповноваженого з питань сім’ї, який має відповідати за забезпечення комплексного і скоординованого підходу до формування ефективної державної сімейної політики.

Згодом стало відомо про призначення на цю посаду президента всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я» Адріана Буковинського.

Як повідомляє Національний ЛГБТ-портал, Буковинський відомий своєю заявою про те, що «гей-культура приводить до знищення світу».

XS
SM
MD
LG