Доступність посилання

ТОП новини

Українських депутатів евакуювали з поїзда на станції Брюссель-Аеропорт – Шкрум


Народний депутат Олена Шкрум
Народний депутат Олена Шкрум

Депутатів Верховної Ради, які прямували до Гааги, евакуювали на станції Брюссель-Аеропорт. Про це у Facebook повідомляє 22 березня депутат Альона Шкрум, разом із якою також їхала її колега Олена Сотник.

«Зараз пройшли декілька кілометрів пішки подалі від аеропорту, нас підібрав пан виконувач обов’язків посла Украіни при НАТО, за що йому дуже-дуже вдячні. Бачили поранених людей та стюардес у червоних спідничках, що плачуть. Співробітники аеропорту дуже перелякані. Люди обіймаються. Паніки не було», – описує ситуацію після теракту Альона Шкрум.

«Тільки вчора важко переконували євродепутатів, що РФ підтримує терористів, і чули у відповідь, як важко зберігати санкції, коли німецькі фермери хочуть торгувати з РФ і втрачають багато грошей», – додала депутат українського парламенту.

Бельгійська прокуратура повідомляє, що внаслідок двох вибухів в аеропорту Брюсселя загинули 13 людей, 35 – поранені. Раніше повідомляли про 11 загиблих.

У Брюсселі зупинили роботу аеропорту і всього громадського транспорту після того, як два вибухи сталися на летовищі вранці 22 березня, а згодом ще один пролунав на станції метро поблизу з європейськими інституціями.

XS
SM
MD
LG