Доступність посилання

ТОП новини

Тероризм є наслідком політики подвійних стандартів – речниця МЗС Росії після терактів у Брюсселі


Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова
Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова назвала прояви тероризму наслідком політики подвійних стандартів. Про це речниця зовнішньополітичного відомства заявила в ефірі телеканалу «Россия-24» після терактів, що сталися 22 березня в Брюсселі.

«Неможливо не відзначити, що, на жаль, сьогодні, в 2016 році, році, тероризм охоплює світ все більше, і ми приходимо до дуже сумних підсумків політики подвійних стандартів у цій сфері. Не можна ділити терористів на «добрих» і «поганих», не можна підтримувати їх в одному регіоні (на Близькому Сході, на Північному Кавказі) і думати, що ця страшна хвороба сучасного світу не прийде в іншу частину планети», – наголосила представник МЗС Росії.

Вона також вказала, що в європейському інформаційному просторі дотепер домінували інші загрози. «Відволікається увагу міжнародної спільноти, зокрема, європейців, від головної загрози сьогоднішнього дня. Придумуються будь-які приводи знайти біду там, де її немає, при цьому основне зло ніби не помічають», – додала Захарова.

Захарова також висловила співчуття у зв’язку з подіями в Брюсселі. За її словами, російські установи, розташовані в Бельгії, з’ясовують, чи є серед загиблих і постраждалих російські громадяни.

У Брюсселі зупинили роботу аеропорту і всього громадського транспорту після того, як два вибухи сталися на летовищі вранці 22 березня, а згодом ще кілька пролунали на станціях метро. Лише в аеропорту загинули щонайменше 13 людей.

XS
SM
MD
LG