Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко розпочав візит до США


Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко прибув з робочим візитом до США, інформує вночі 31 березня офіційний сайт голови української держави.

Задекларованою метою є участь у вашингтонському саміті з ядерної безпеки та у форумі «Боротьба України за свободу, що триває».

«Президент проведе зустрічі з керівництвом США, зокрема з віце-президентом Джозефом Байденом, з міністром торгівлі Пенні Пріцкер і міністром фінансів Джейкобом Лью, та з керівниками компаній оборонно-промислового комплексу США», – ідеться в повідомленні.

«Також Петро Порошенко зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою, прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, президентом Аргентини Маурісіо Макрі, генеральним секретарем ООН Пан Ґі Муном та міністром закордонних справ Австралії Джулі Бішоп», – додає офіційний сайт президента України.

На саміт з ядерної безпеки у Вашингтоні, що відбудеться 31 березня і 1 квітня, збираються глави понад 50 держав. Головне питання форуму – як не допустити потрапляння розщеплюваних матеріалів до рук екстремістів. Від участі в цьому заході відмовилася Росія, у Вашингтоні такі дії Москви назвали «втраченою можливістю».

XS
SM
MD
LG