Доступність посилання

ТОП новини

Новий міністр фінансів Данилюк обіцяє перевірити роботу ДФС


Олександр Данилюк (©Shutterstock)
Олександр Данилюк (©Shutterstock)

Новопризначений міністр фінансів України Олександр Данилюк пообіцяв найближчим часом оцінити роботу Державної фіскальної служби. Про це Данилюк заявив під час години запитань до уряду у парламенті в п’ятницю.

«Щодо рішучих заходів –вони будуть, у цьому можете не сумніватися. Але спочатку я хочу розібратися, що відбувається в цій сфері (ДФС – ред). Мені треба оцінити проблеми, і після цього я пропонуватиму рішення», – сказав Данилюк.

Він додав, що в разі виявлення серйозних проблем у роботі ДФС, «будуть рішучі пропозиції».

Напередодні ввечері начальник Одеської митниці Юлія Марушевська звернулася з проханням до новопризначеного прем’єр-міністра Володимира Гройсмана звільнити керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова. Вона заявила, що Насіров «стоїть на захисті старої системи» і блокує роботу відкритого митного простору.

Сам Роман Насіров заяви Марушевської не коментував.

5 квітня голова ДФС заявив, що Одеська митниця у березні знову не виконала планові показники митних надходжень на близько 150 мільйонів гривень. Роман Насіров заявив, що ніякого «особливого» ставлення до Одеської митниці у відомства немає, як і конфліктів.

Начальник Одеської митниці Юлія Марушевська 1 квітня звернулася до президента з проханням підтримати створення відкритого митного простору і запобігти блокуванню роботи Одеської митниці. До Марушевської про блокування створення нової митниці заявляв голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

XS
SM
MD
LG