Доступність посилання

ТОП новини

В Одеській міськраді відкидають звинувачення Боровика щодо причетності до інциденту з мітингувальниками


Олександр Боровик (архівне фото)
Олександр Боровик (архівне фото)

В Одеській міськраді відкидають звинувачення виконувача обов’язки заступника голови Одеської ОДА Олександра Боровика щодо причетності до інциденту з мітингувальниками, який стався вранці 26 квітня.

За словами депутата міськради Олега Бриндака, камери спостереження не працювали через пошкоджений кабель.

У прес-службі Одеського муніципалітету заявили, що КамАЗ, про який йдеться, не перебуває на балансі КП «Міськзелентрест».

Сьогодні вночі на наметове містечко мітингувальників, які біля Одеської міськради вимагають відставки чинного мера міста Геннадія Труханова, напали близько 20 невідомих осіб в балаклавах. У результаті нападу троє мітингувальників отримали черепно-мозкові травми, струс головного мозку та забої. Поліція за цим фактом розпочала досудове розслідування за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, слідство триває.

Після цього Олександр Боровик так прокоментував події біля Одеської міськради у своєму Facebook.

«Під час нападу були вимкнені муніципальні камери (спостереження - ред.) на будівлі міськради, використанний під час нападу КамАЗ належить муніципалітету, і для вторгнення на площу був відкритий шлагбаум, який контролюється муніципальною владою», – написав він.

Акція протесту під міськрадою Одеси триває вже близько 2 тижнів. Мітингувальники вимагають відставки чинного мера Одеси Геннадія Труханова.

XS
SM
MD
LG