Доступність посилання

ТОП новини

Савіку Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні


Савік Шустер
Савік Шустер

Журналісту Савіку Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні. Про це йдеться у відеокоментарі директора юридичного департаменту каналу 3S.tv Тетяни Кармазіної, опублікованій на сторінці каналу у Facebook.

«Дійсно, вчора була анульована ліцензія на дозвіл на працевлаштування Савіка в Україні... У нас офіційних документів немає, жодних документів до нас не надходило. І декілька тижнів тому був виданий дозвіл на працевлаштування», – сказала вона.

За словами Кармазіної, сьогодні вранці представники 3S.tv зателефонували до міського центру зайнятості із запитанням, чи дійсно напередодні відбулося засідання, на якому було анульовано відповідний дозвіл Шустеру.

«Про що нам повідомили – що вони не можуть надати нам коментарі, оскільки після цих коментарів виникне ще більше запитань. І призначили нам зустріч на 14:30», – додала Кармазіна.

Представники каналу 3S.tv прибули до Центру зайнятості, щоб з’ясувати підстави анулювання дозволу на працевлаштування Шустера в Україні.

Сьогодні народний депутат України Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні.

У Київському центрі занятості цю ситуацію ще не коментували.

Зараз Шустер веде політичне ток-шоу «Шустер Live» на телеканалі 3S ТВ, він є гендиректором продакшн-компанії «Савік Шустер Студіо».

Програма «Шустер Live» в різний час виходила в ефір на Першому Національному, телеканалі «Інтер», телеканалі «Україна» та каналі «24», «1+1», «112».

XS
SM
MD
LG