Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко: Москаль далі боротиметься з контрабандою на Закарпатті


Геннадій Москаль, голова Закарпатської ОДА
Геннадій Москаль, голова Закарпатської ОДА

Президент України Петро Порошенко за підсумками зустрічі з головою Закарпатської облдержадміністрації Геннадієм Москалем повідомив, що цей чиновник залишиться на своїй посаді.

«Він і надалі реалізовуватиме мою програму з децентралізації та рішуче боротиметься з контрабандою на Закарпатті. Зокрема, знайшла підтримку ідея обладнати митні пункти спеціальними сканерами, а частку надходжень від митних зборів спрямувати на регіональні інфраструктурні проекти», – написав голова держави у Facebook 7 травня.

6 травня Москаль просив прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана надіслати прохання до президента про його звільнення з посади керівника ОДА.

«Подолати контрабанду в окремому регіону за умов, коли центральні структури не тільки не допомагають, а навпаки – намагаються відновити тіньові схеми, – неможливо», – твердить Москаль.

Того ж дня, в п’ятницю, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що не планує готувати подання про звільнення чиновника.

Геннадій Москаль очолив Закарпатську область 15 липня 2015 року. До того він був керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

XS
SM
MD
LG