Доступність посилання

ТОП новини

Інтерпол оголосив у розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова


Підозрюваних у вбивстві 25-річного Тараса Познякова, який зник на початку квітня дорогою зі Львова до Києва, оголосили в міжнародний розшук.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті Інтерполу за запитом правоохоронних органів України, у розшук оголосили двох уродженців Росії: Дмитра Голуба (громадянин України) і Луана Кінгісеппа (громадянин Росії).

Обох розшукують як підозрюваних в умисному вбивстві на ґрунті корисливих цілей, незаконному привласненні транспортного засобу, незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами.

Раніше цього місяця поліція України оголосила у розшук цих двох осіб. За даними управління поліції у Київській області, підозрювані можуть переховуватися у зоні бойових дій на сході України.

За даними слідства, 4 квітня Тарас Позняков на власному авто «Ауді А-6» виїхав зі Львова до Києва. По дорозі погодився підвезти до столиці України двох осіб, які представилися учасниками АТО, але до міста він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем. На цей час місце його перебування невідоме.

Слідство підозрює, що йдеться про скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем.

XS
SM
MD
LG