Доступність посилання

ТОП новини

Міністр інфраструктури просить звільнити високопосадовця «Укрзалізниці» через ДТП


Міністр інфраструктури Володимир Омелян звернувся до керівника підприємства «Укрзалізниця» Войцеха Балчуна з проханням звільнити директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка. 3 липня цей високопосадовець «Укрзалізниці» потрапив у ДТП, в якій постраждав фотокореспондент видання LB.ua Макс Левін, його дружина і дитина.

«Сподіваюся на об'єктивне розслідування цього інциденту з боку правоохоронних органів», – написав міністр у Facebook.

Вночі в понеділок шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна написала, що фотокореспондент видання Макс Левін потрапив в аварію в Київській області, в результаті якої серйозно постраждали дружина і син фотографа.

Згодом вона оновила інформацію про ймовірного винуватця ДТП.

«З лікарні, як ми знаємо, він втік. Точніше, двоє охоронців відвезли. Зараз його шукають. Щось мені підказує: знайдуть. Правоохоронці роблять навіть більше, ніж можуть», – додала Кошкіна.

Уранці в понеділок депутат Верховної Ради, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко підтвердив цю інформацію.

«П’яний негідник спочатку розмахував посвідченням помічника ветеранської організації МВС, а коли нові патрульні поліцейські пояснили йому, що «ксиви» більше не працюють, втік з лікарні, де мали проводити огляд на алкоголь. За цим фактом триває службова перевірка», – повідомив Геращенко у Facebook.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Федорко перебуває в розшуку.

XS
SM
MD
LG