Доступність посилання

ТОП новини

Винуватцю ДТП, в якій постраждала сім’я журналіста, повідомлено про підозру


Водію автомобіля, який здійснив зіткнення з автомобілем фотокореспондента Макса Левіна, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Києво-Святошинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у неділю, 3 липня, в Боярці Київської області. У водія відібрано кров для проведення судової токсикологічної експертизи. Досудове розслідування триває.

Вночі в понеділок шеф-редактор видання LB.ua Соня Кошкіна повідомила, що фотокореспондент видання Макс Левін потрапив в аварію в Київській області, в результаті якої серйозно постраждали дружина і син фотографа. Згодом вона заявила, що ймовірний винуватець ДТП – Іван Федорко.

Пізніше міністр інфраструктури Володимир Омелян звернувся до керівника підприємства «Укрзалізниця» Войцеха Балчуна з проханням звільнити директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка.

У компанії «Укрзалізниця» 4 липня заявили про звільнення з посади директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка.

XS
SM
MD
LG