Доступність посилання

ТОП новини

Ляшко заявляє, що сьогодні відбудуться консультації лідерів фракцій


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що на сьогодні на 16:00 заплановані консультації лідерів фракцій щодо напрацювання завтрашнього порядку денного роботи Верховної Ради.

«Ми будемо домагатися ухвалення рішень, щоб завтра парламент проголосував за створення ТСК щодо офшорів, за створення ТСК щодо тарифів, щоб завтра парламент проголосував закони, які дадуть можливість знизити вартість тарифів», – сказав він.

За його словами, голови фракцій коаліції також зустрінуться з президентом.

«О 14 годині вони зустрічаються у президента Порошенка, я маю на увазі представників фракцій коаліції», – зазначив Ляшко.

Раніше спікер парламенту Андрій Парубій повідомив, що засідання Верховної Ради сьогодні не буде, засідання відбудеться завтра, 7 липня.
Він повідомив, що тривають політичні консультації щодо розблокування роботи парламенту.

Напередодні лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що його фракція разом із «Батьківщиною» блокуватиме трибуну і президію Верховної Ради. Він нагадав про вимоги фракцій – створити слідчу комісію Верховної Ради з тарифів, ухвалити закон, який передбачає, що увесь газ вітчизняного виробництва має йти на потреби ЖКГ, розслідувати корупцію, офшори вищих посадових осіб держави.

5 липня вечірнє засідання парламенту було закрите достроково через блокування.

XS
SM
MD
LG