Доступність посилання

ТОП новини

В Александровської серйозні проблеми зі здоров’ям – розшукуваний син


Алла Александровська
Алла Александровська

Син підозрюваної в сепаратизмі 67-річної Алли Александровської, яку за рішенням суду було взято під варту, заявив про серйозні проблеми матері зі здоров’ям та її госпіталізацію. Про це пізно ввечері 14 липня у Facebook повідомив Олександр Александровський, якого в цій же справі розшукують українські силовики.

«До лікарні швидкої невідкладної допомоги доставили Аллу Александровську, причому без повідомлення адвокатів, в суворій таємниці, нібито щоб уникнути нападу на конвой і спроби відбити Аллу Олександрівну у конвоїрів! У Алли Олександрівни дуже серйозні проблеми зі здоров'ям і слідство намагається це приховати, не виключено, що їй вкотре стало зле, і у співробітників СІЗО просто не було вибору, або брати гріх на душу, або доставити її в лікарню», – написав він.

30 червня Київський районний суд Харкова за клопотанням прокуратури обрав запобіжний захід – тримання під вартою без права застави на два місяці колишньому народному депутату Верховної Ради України ІІІ-VI скликань від КПУ, яка підозрюється у посягання на територіальну цілісність та недоторканність держави і надання неравомірної вигоди службовій особі (ч. 2 ст. 110 та ч. 3 ст. 369 КК України).

12 липня Жовтневий районний суд Харкова зобов’язав начальника харківського СІЗО забезпечити заарештованій Александровській право на медичну допомогу.

15 липня Апеляційний суд Харківської області планує розглянути апеляцію захисту Александровської на її арешт.

XS
SM
MD
LG