Доступність посилання

ТОП новини

Вбивство Шеремета є «зухвалим злочином», спрямованим на дестабілізацію в Україні – Шевченко


Речник МВС України Артем Шевченко заявляє, що вбивство Павла Шеремета є «зухвалим і цинічним злочином», спрямованим на дестабілізацію ситуації в Україні. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Зухвале вбивство Павла Шеремета у центрі Києва шляхом підриву вибуховим пристроєм автомобіля, у якому він перебував за кермом, - це зухвалий і цинічний злочин спрямований на дестабілізацію ситуації у державі. Загиблий був відомим і популярним журналістом. МВС висловлює співчуття його рідним і близьким», – написав він.

Шевченко додав, що усі сили правоохоронних органів будуть задіяні для розкриття цього злочину.

Водночас міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що вбивство Шеремета є викликом суспільству та українській владі.

​Журналіст Павло Шеремет загинув унаслідок вибуху авто, в якому він їхав. Вибух стався о 7:45 ранку. У Нацполіції України повідомили, що слідчі розслідують загибель журналіста як умисне вбивство.

За словами голови поліції Хатії Деканоїдзе, правоохоронці мають намір вилучити записи камер відеоспостереження з місця загибелі Павла Шеремета Як заявив радник голови Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, в автомобілі журналіста спрацював, за попередніми даними, безоболонковий саморобний вибуховий пристрій потужністю від 400 до 600 грамів у тротиловому еквіваленті.

У Києві внаслідок вибуху загинув журналіст «Української правди» (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:11 0:00

Павло Шеремет – білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо і періодичних видань, у 1990-х – 2000-х роках керівник відділу спеціальних інформаційних проектів російського телеканалу ОРТ, згодом – «Першого каналу». Останні п’ять років жив у Києві, працював в «Українській правді», а також на радіо «Вести».

XS
SM
MD
LG