Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: на Донеччині бойовики обстріляли Красногорівку, пошкоджена школа


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

На Донеччині підтримувані Росією бойовики обстріляли Красногорівку, унаслідок обстрілу пошкоджена будівля місцевої школи.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, також внаслідок влучення мінометних мін калібру 82 міліметри пошкоджені будинки місцевих жителів.

«Так, в одному будинку пошкоджено дах, а в іншому – вікна та побутова техніка всередині будівлі. Також від прямого влучання осколочно-фугасного боєприпаса танка пошкоджені фундамент та зовнішня стіна Красногорівської загальноосвітньої школи № 1», – мовиться у повідомленні.

За даними українських військових, місцеві жителі внаслідок цього обстрілу не постраждали.

Донецькі сепаратисти цих заяв не коментують.

Збройний конфлікт на сході України триває від квітня 2014 року. Влада України оголосила про проведення там антитерористичної операції проти підтримуваних Росією сепаратистів. Влада Росії неодноразово заперечувала участь своїх військових у конфлікті, про що заявляють Україна і Захід. Москва ж визнає лише присутність російських «добровольців» на Донбасі.

За даними ООН, оприлюдненими 3 червня, від початку конфлікту на сході України у квітні 2014 року там загинули 9 371 людей, 21 523 були поранені.

XS
SM
MD
LG