Доступність посилання

ТОП новини

Америка найвеличніша у світі країна – Мішель Обама 


Мішель Обама
Мішель Обама

Мішель Обама з’явилася під бурхливі оплески учасників з’їзду Демократичної партії США. Починає розмову із особистого: розповідає, як складно виховувати доньок в унікальних умовах президентства.

«Ми наполягаємо, що злісні заклики, які ми чуємо від публічних осіб по телебаченню, не відображають справжнього духу цієї країни…Ми пояснюємо, коли хтось жорстокий чи діє, як задирака, ми не маємо опускатися до їхнього рівня. Ні. Наш девіз інший – коли вони опускаються низько, ми – вищі за це», – сказала дружина чинного президента США Барака Обами.

Америка, каже Мішель Обама, має вибрати президента, з я кого діти братимуть приклад. Саме тому вона підтримує Гілларі Клінтон.

За всю промову перша леді жодного разу не називає ім’я Дональда Трампа, однак між рядків читаються докори за несерйозність і заяви через Twitter і натяки на гарячкуватість бізнесмена.

«Я хочу обрати когось, хто впевнено стоїть на своєму, хто знає цю роботу і серйозно її сприймає. Когось, хто розуміє, що питання, з якими зіштовхується президент, не можуть бути чорними або білими, і не можуть зводитись до 140 символів, тому що, коли у вас під рукою ядерні коди і військові під вашим керівництвом, ви не можете ухвалювати поспішних рішень. Ви мусите бути стійкими, врівноваженими та добре поінформованими», – сказала перша леді.

У фіналі промови Мішель Обама не впускає можливості розкритикувати дивіз усієї кампанії республіканця Трампа «Let’s get make America great again» або «Повернімо Америці велич».

«Нікому не дозволяйте казати вам, що ця країна не велична, що нам якимсь чином треба повернути її велич, тому що прямо зараз ця країна – найвеличніша у світі», – сказала Мішель Обама.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG