Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі двоє військових поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок активних бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, двоє військових поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Він уточнив, що військові зазнали поранень внаслідок обстрілу бойовиків.

Лисенко зазначив, що обстріли продовжуються на всіх напрямках, зокрема вчора на луганському напрямку було два обстріли позицій українських військових, на донецькому напрямку – 21 обстріл (8 з них з використанням важкого озброєння) і на маріупольському напрямку – 18 обстрілів.

За словами речника АТО, біля Богданівки Донецької області відбулося зіткнення між військовими й диверсійно-розвідувальною групою бойовиків у складі 10 осіб.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових в нічних обстрілах околиць Донецька, Ясинуватої, Докучаєвська, Горлівки та Оленівки. В угрупованні «ЛНР» кажуть, що за минулу добу українські військовішість разів обстріляли їхні позиції, зокрема у районі селища Калинівка, Логвинове і Лозове.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG