Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники: одна людина поранена в результаті обстрілу бойовиками КПВВ «Мар’їнка»


Державна прикордонна служба України повідомляє про поранення одного мирного жителя в результаті обстрілу проросійськими бойовиками контрольного пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка» у Донецькій області.

«Сьогодні близько 13:00 бойовики відкрили вогонь по контрольному пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка», поранивши чоловіка, який очікував на оформлення. Обстріл терористи здійснили зі стрілецької зброї з напрямку населеного пункту Олександрівка, що на не контрольованій українською владою території», – йдеться у повідомленні на сайті прикордонної служби.

«Випущена ворогом куля влучила в один з автомобілів, в якому перебував чоловік. У результаті цього наш співвітчизник отримав дотикове поранення спини», – зазначили у прес-службі відомства.

Як повідомили прикордонники, пораненому надали первинну медичну допомогу.

Через обстріл тимчасово припинено пропускні операції.

Підконтрольні угрупованню «ДНР» інформаційні ресурси не підтверджують факт обстрілу, але звинувачують українських військовослужбовців у веденні обстрілів у цій частині Донецької області.

Пропускні операції на КПВВ «Мар’їнка» припиняли і напередодні. У четвер прикордонники також повідомляли про обстріл із боку проросійських бойовиків.

XS
SM
MD
LG