Доступність посилання

ТОП новини

Поранені на Яворівському полігоні військові перебувають у лікарнях Львова і Києва


Троє військовослужбовців 24-ї механізованої бригади, поранені 1 жовтня на Яворівському полігоні на Львівщині, перебувають у військових госпіталях Львова і Києва, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

За попередньою інформацією, військовослужбовець-контрактник після занять на полігоні знайшов на тактичному полі елемент ручного протитанкового гранатомета, підняв його, і він вибухнув у його руках. Уламками були поранені ще два бійці, які перебували поруч.

Як повідомив Радіо Свобода керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, один із військовослужбовців перебуває у тяжкому стані у кардіохірургічному реанімаційному відділенні у Львові. Другий контрактник зазнав травми очей, його перевезли у Київ для професійного лікування. Третій поранений у задовільному стані перебуває у львівському військовому шпиталі.

Усі троє поранених військовослужбовців мають досвід контрактної служби, не вперше брали участь у військових тренуваннях. Військова прокуратура розслідує справу.

Це не перший випадок на Яворівському полігоні, коли під час тренувань трапляються нещасні випадки. 16 вересня на полігоні загинув військовослужбовець внаслідок поранення під час занять із вогневої підготовки.

XS
SM
MD
LG